Ik kan u de volgende websites aanbevelen om meer informatie te vinden: 


www.willemienvereijken.nl

Willemien is de moeder van Ebel, een kwetsbare jongen van negentien jaar die door onbekende oorzaak meervoudig gehandicapt is geraakt. Willemien schrijft over haar gezin en over de mooie en moeilijke momenten die ze beleeft als moeder van een zorgintensief kind.

Willemien schreef verschillende boeken, waaronder ‘Het syndroom van Ebel’, 'Moeders zonder grenzen' en ‘Angsthaas en de Anderen’.

 

www.ebelsdroom.nl

Ebel is een kwetsbare meervoudig gehandicapte jongen van negentien jaar. Ebels Droom zet voor Ebel een sociaal netwerk op van mensen die beloven dat zij de rest van hun leven naar hem zullen omkijken. De droom van Ebel om de halve marathon van Parijs te lopen in 2015 vormt de symbolische start van dat netwerk. Maar Ebels Droom stopt niet bij Ebel. Kwetsbare mensen laten participeren en samen een netwerk vormen, dat zijn de bouwstenen onder stichting Ebels Droom.

 

www.vrolijkzorgenkind.nl

Daan is een vrolijk zorgenkind. Hij is een kwetsbare jongen van elf jaar die door een hersenbloeding na zijn vroeggeboorte ernstig meervoudig gehandicapt is geraakt. Dat heeft ingrijpende gevolgen voor het hele gezin. Zijn moeder Jacomien geeft op deze site een kijkje achter de voordeur van een hecht en gelukkig gezin met een bijzonder leven.

 

   Heppie Zorg | Arnhemseweg 42, 7331 BL Apeldoorn | 06-102 177 82 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.